2018-03-29

Fólia-mánia


Mindig zavart, hogy a fürdőszobán elég nagy ablak van, és azon beláthatnak. Bár nem tudom, hogy ki, mert mióta körbekerítettük a portát, azóta senki nem tudja olyan közelre megközelíteni az ablakot, hogy azon beláthasson. 😊 Mindegy, a WC pont az ablak mellett van, és hát zavaró na ...

Rátaláltam egy igen jó kis csoportra a Facebookon, és rendszeresen nézem már a weboldalt is, a neve: Fóliás Juci. Gyönyörű bútor- és ablakfóliái vannak Jucinak, a felrakásuk sem őrdöngős. Kisebb videókban segítséget is nyújt a fóliázás kivitelezéséhez. Belátás/kilátás elleni ablakfóliái is vannak szép számmal, különféle mintákkal. Hát én meg belevágtam a közepébe, és megrendeltem az első ablakfóliámat, amelyet úgy hívnak, hogy "Damaszt" egy simító+szike készlettel, alumínium vonalzója pedig akad az uramnak. 

Nagyon gyorsan megkaptam a csomagot és alig vártam már a hétvégét, hogy neki álljak. Minden percét élveztem a munkának, a végeredmény pedig magáért beszél:


Kicsit közelebbről (csak a minta kedvéért)

Az ablakfóliákon kívül Jucinál vannak gyönyörű bútorfóliák is, nos, ezt javaslom mindenkinek megtekintésre. Én már el is terveztem, hogy a konyhabútoromat hogyan fogom felújítani Juci-féle fóliával + provance színű krétafestékkel.  

Jó nézelődést kívánok mindenkinek: www.foliasjuci.hu


3 megjegyzés:

Kósa Márta írta...

Ha nem láthatnak be, akkor ki sem láthatunk...
A mi fürdőnk parányi, s az ablak a Dunára nyílik.
Néha behúzom a függönyt, ámbár a madarakon kívül senki sem láthat be.
Szeretem azt a néhány percet bámészkodással tölteni.

Holdgyöngy írta...

Izgalmasan hangzik, épp csak a bútorosra benéztem. Amúgy , ha nem látnak be, de mégis az intimitás akkor is kell az embernek. Emlegettelek szerdán, hatalmas karambol volt az ötös úton. több autó, ahogy elnéztem. veled voltak az égiek.

Annamarie írta...

Köszi, hogy gondoltál rám. Igen, az őrangyalom velem volt. Még mindig fáj a jobb oldalon a bordám, ráadásul a roncs itt áll a kertünkben, naponta szembesülök vele. Arra vár, hogy a férjem elbontsa. A másik autó kb. 2 hét múlva érkezik. Most kölcsönautóval járok dolgozni, mert azt muszáj.