2010-04-19

Tanulmányok vége

Az elmúlt hétvégén Lacám sikeresen levizsgázott fakitermelésből, így ő befejezte egyelőre tanulmányait (legalábbis ezt mondja, de aztán ki tudja, hogy mit talál ki legközelebb :-)).

Ami a saját tanulmányi helyzetemet illeti, éppen úgy állok, hogy én is befejeztem az iskolába járást és már "csak" az írásbeli (május 18-19-20.) és szóbeli vizsgákra (június 22.) kell felkészülnöm. De milyen szerencsés csillagzat alatt születtem, ugyanis ezt a felkészülést kétszer 2 hétben (!) Szomorócon fogom abszolválni :-)) Ennél nyugodtabb, tanulásra alkalmas helyet nem igen találnék. Már alig várom a május 1-jét, amikor leköltözök az első két hétre, június 7-től pedig majd a második két hétre, amikor is a szóbeli vizsgára fogok felkészülni. Viszont én már tudom, hogy ősztől mit fogok tanulni, így rám nem érvényes a poszt címe. Azt hiszem, nálam tökéletesen érvényesül a permanens tanulás elve.

7 megjegyzés:

Messzenéző Minyon írta...

Lacának gratulálok!
Ez igen, kétszer két hete ott tölteni! És teljesen egyedül leszel? Bár nálunk ez kevésbé működik: ha a faluban vagyok és ezt tudják is, minduntalan be-betér valaki. Igaz, ez inkább hétvégén és nyáron van így.

Annamarie írta...

Köszi Minyon, átadom!

Úgy leszek egyedül, hogy némi állatsereglettel. Amúgy igen, egyedül leszek, de azért már vannak terveim :-)) természetesen amellett, hogy betartom az általam előírt menetrendet: a napi 5 tétel megtanulását kötelezővé tettem magamnak. Azért látogatókra én is számítok, bár, ha nem látják ott az autót, akkor talán többen észre sem veszik, hogy ott vagyok. és a net is vizsgázni fog, hiszen a külvilággal való napi kapcsolattartáshoz szükséges lesz.

Gabi írta...

Gratulálok a férjednek!
Neked, pedig sok sikert a vizsgáidhoz!

Éva írta...

Én is gratulálok a férjednek! Neked pedig kitartást a tanuláshoz, és egy kalappal a vizsgához!;)

Vályogvető írta...

Mi is gratulálunk!

Zsófi írta...

Gratulálok a férjednek!!

Sok sikert a vizsgádhoz és sok kitartást a tanuláshoz!!

Annamarie írta...

Köszönjük szépen mindenkinek, átadom a férjemnek!

Én pedig igyekszem a tanulás terén!