2013-04-02

Még mindig...

... pocsék az időjárás! Ma reggel óriási pelyhekben szakadt a hó. Csak azért zavar ennyire, mert mi lesz a veteménnyel, mi lesz a virágokkal, a kecskéink sem tudnak így legelni... és különben is, már nagyon hiányzik a napsütés és a langy idő.



3 megjegyzés:

Bodzás Vendégház írta...

Nálunk is ez a helyzet, április első napjaiban...Ha tovább tart a csapadékos időjárás, hogyan lesz vetés, abrak a háztájinak? Főleg annak és mennyiért, akinek nincs földje? De azt se sajnálom, akinek van... Ilyentájt már rég szárba kéne szökkennie a tavaszi búzának, árpának, rozsnak,zabnak, ezzel szemben jelenleg minden víz alatt van...
És nagyjából ez mondható el a falusi vendéglátásról is...Szerencsés ezidőben a wellness, és örvendjünk is neki, hisz legalább a magyar vendégnek van hol elköltenie forintjait...

Csipkerózsa írta...

Bár ekkora hópelyhek nálunk nem voltak, de a mi reggeli etetésünket is havaseső nehezítette. A kertre, veteményre gondolni sem merek, hiszen, ha el is áll az eső, hetek kellenek, hogy annyit száradjon a föld, hogy vetegetni lehessen.
A kertünk lassan olyan, mint egy tórendszer, és ennek egyedül a futókacsáink örülnek...
Azért kitartást Nektek (is), hátha jön lassan a jó idő!

Gandalf írta...

Szia!
Nagyon hangulatos a brand new háttér! Megnyugtató, szemet gyönyörködtető.
Hó, eső, latyak, sár, hideg... Ilyentájt szoktam volt elkezdeni a fűnyírás első mozzanatait. Egyenlőre most esélyem sincs rá, de szükség sem.