2012-07-13

Vége a vizsgaidőszaknak!

Hipp-hipp hurrá, végre ezt is megértem! Tegnapi nappal vége lett a vizsgaidőszakomnak, ugyanis (belső)ellenőrzés tantárgyból sikeres szóbeli vizsgát tettem. Az írásbelim 91%-os, a tegnapi szóbelim súlyozott átlaga 89%-os lett. Egyetlen egy felhő van csak az égen: az a fránya számvitel, amelyből írásban majd október 25-én kell számot adnom, szóbelizni meg valamikor decemberben. Remélem a mérlegképes könyvelői bizonyítványomat már a karácsonyfa alá tehetem. Viszont egyetlen ellenségemnek sem kívánom ezt a szakmát, ezeket a tanulmányokat, ezekkel a vizsgákkal. És most megfogadtam (már sokadjára, de eddig nem sikerült betartanom): ha ezzel végzek, akkor soha többet iskolapad! Nesze neked permanens tanulás, én ha nem is életem végéig, de jócskán koptattam a különböző iskolapadokat, most viszont befejeztem.

A legjobb az egészben a tanulmányi szabi volt, hiszen a legmelegebb hetet töltöttem  itthon az állataimmal, virágaimmal és nem utolsó sorban a tételeimmel.


Most kezdtek el virágozni a kardvirágok, kedvencem a halványlila, és már mellette a halványsárga is kinyílt.

8 megjegyzés:

kovtama írta...

Gratulálok Annamari. Most pihenj, aztán az az egy is meglesz decemberben.:)

Lizi írta...

Ügyes vagy!Már vártam az új bejegyzéseidet,de úgy tűnik,igazoltam voltál távol:):)

Monika írta...

Szívből gratulálok, le a kalappal előtted!!!!Ez egy olyan szakma,ami tőlem teljesen távol áll, gőzöm sincsen hozzá.
Nagyon szépek a virágaid!!!!

Messzenéző Minyon írta...

A Facebook-on látott maszületett miatt rohantam ide, de ez is nagyon jó hír, gratulálok! Majd csak meglesz az a fránya is! És gondolom (remélem), a maszületettről is mindjárt lesz egy bejegyzés.

Putrinka írta...

Gratulálok és megértelek. Már én is többször megfogadtam, hogy soha többé iskola, de mindig megszegtem a szavam. Tavaly aztán beütött a krach, abba kellett hagyni egy tanfolyamot, mert képtelen voltam megtanulni, vagyis inkább az emlékezéssel volt gond. Szép új változó kori világ:-(

Annamarie írta...

Köszönöm a gratulációkat, jól esik! Most 2 hóbap pihi, aztán újra elő a számvitel könyvet!

Böbe írta...

Jujj nagyon örülök,hogy rátaláltam a blogodra! Imádjuk az Őrséget,fiamék vend vidéken élnek a családjával csodás hely,a nyugalom szigete az is!Egy hete jöttünk haza párommal,de augusztusban újra megyünk:))

Annamarie írta...

Kedves Böbe! Örülök, hogy idetaláltál. Én a Vendvidéken dolgozom, a fiadék merrefelé laknak, melyik faluban?