2011-07-06

Egy éve már...

...hogy Szomorócon lakunk. Milyen gyorsan eltelt ez az egy év! Mintha csak tegnap költöztünk volna! Ez az egy év kellett ahhoz, hogy újra tudjunk mindent szervezni magunk körül, hogy újra felépítsük az életünket. Nehéz hónapok állnak mögöttünk (anyagi téren), bizony nem könnyű ezekről beszélni, így írni sem. De mostanra megtaláltuk mindketten önmagunkat, és a munkánkat is. És ami a legfontosabb, hogy egyikőnk sem bánta meg, hogy elköltöztünk a fővárosból. Itt más az élet. Bizony nem hiányzik a reggeli és délutáni csúcsforgalom, az utcán velem szemben jövő emberek közönyössége, a szmog, de nem hiányoznak a bevásárlóközpontok, a tömegközlekedés és egyéb más városi dolgok sem, amiről mások talán azt gondolják, hogy nem lehet létezni nélkülük.


Itt vidéken jól érezzük magunkat, mi egy éve hazaérkeztünk...

5 megjegyzés:

Vea írta...

Én is olyan szívesen elköltöznék a fővárosból! Már annyira elegem van ebből a tömegből, a turisták hadából, meg mindenből, amiről te is írtál. Az Őrség amúgy a kedvencem ... Csak pénzem nincs :(

Andrea írta...

Örülök!:)Mi is nagyon szeretünk kisvárosban lakni,csend és nyugalom...

Messzenéző Minyon írta...

Irigy, irigy...

Judit Újpalotárol írta...

Jó érzés hogy megtaláltátok a helyeteket mind a ketten,csak nagyon hiányoztok.Sokszor gondolok arra milyen jó volt együtt kutyát sétáltatni,közben beszélgetni.Már vártuk mind a ketten az idöt hogy találkozzunk.Szép a hely ahol laktok,de mink már nem tudnánk elképzelni hogy -öreg fát....-stb.A többit tudod,nagyon szeretünk benneteket Judit és Feri.

Fahéjasalma írta...

Már egy éve! Nagyon repül az idő! Egyébként én is irigykedem ám :-) Nagyon jó lehet vidéken, csendben, nyugodt falusias környezetben élni. Én még sosem jártam az Őrségben, de anyuékkal mostanában tervezünk 1-1 hétvégi kiruccanást... lehet, hogy majd felétek is elmegyünk egyszer. :-)