2010-06-07

Nemzetközi Simson Motoros Találkozó

Szombaton, immáron második alkalommal került megrendezésre Kercaszomoron a Nemzetközi Simson Motoros Találkozó és felvonulás. Nemzetköziségét az adta, hogy a szomszédos Szlovéniából is érkeztek vendégek. Ami a motorok típusát illeti, a legtöbb járgány valóban a címben szereplő Simson gyártmány volt, de akadtak olyanok is, akik különböző márkájú, retro motorral jelentek meg. A motoros felvonulás alkalmával körbemotorozták az Őrség falvait, majd a visszaérkezés után egy jó bográcsos mellett felevenítették útiélményeiket.

A napot - számunkra - Zsoldos Báró Zoltán és zenekara tette felejthetetlenné a Steppenwolf együttes Born To Be Wild nagysikerű száma mellett sok más ismert bluesnóta megszólaltatásával.

6 megjegyzés:

Házunk tája írta...

Egyszer kisfalumban Pannonia motoros esküvő volt. A legnagyobb sikerű motor az volt akinek az oldalkocsija egy kád volt zuhanyzóval, teli rekesz sörökkel.

Messzenéző Minyon írta...

Fúú, mi nagy motorosok vagyunk ám, vagyis inkább már csak voltunk. Nagyon szépek ezezk az oldalkocsis MZ TS-ek. Nekünk egy még ennél is régebbi típus, az MZ Trophy volt oldalkocsis változatban, sokat szállítottuk benne a gyerkőket, mert egy darabig még elfértek benne mindketten. Amikor így robogtunk be az óvodába, összeszaladt a környék :)))

Annamarie írta...

Mi is nagymotorosok voltunk, de szó szerint értsd a nagyot :-)) 1000 cm3-es Kawasaki Z10-se volt a férjemnek, gyönyörű egy jószág volt, ment is mint a meszes. Azóta egy kicsit nyugodtabb vagyok, mióta nincs meg (tavaly tavasszal adtuk el).

Messzenéző Minyon írta...

Mi 600 cm3 fölé sosem jutottunk :)) Abszolút csak túrázásra voltak csak alkalmasak, de ez így a jó :))

Vályogvető írta...

Nálunk a leányom a nagy motoros. Kawasaki Z1000-t szelídít...

Kata írta...

Szia:)
Mi sajnos a koncerten már nem tudtunk maradni:((, de remélem, hogy a bográcsos finomság mindenkinek ízlett!Az én munkám is benne van, na meg a szeretetem is:))
puszi